Reseller worden van SUS Design

Wat ontzettend leuk dat je de producten van SUS Design wil opnemen in het assortiment! Alle producten die op onze Wholesale pagina aangeboden worden, worden door onszelf ontworpen.

Om de prijzen in te zien en de producten te bestellen, kun je via onderstaand formulier een inkoopaccount aanvragen. Wij beoordelen het account zo snel mogelijk. Nadat het goedgekeurd is, krijg je van ons bericht en kun je gelijk beginnen met inkopen!

Stap 1

Maak een account aan voor jouw organisatie via onderstaand formulier. Het is alleen mogelijk om producten bij ons in te kopen als je ingeschreven bent bij de KvK.

Stap 2

We controleren binnen uiterlijk een paar dagen alle gegevens. Als alles klopt, dan activeren we daarna jouw account!

Stap 3

Nadat je account goedgekeurd is, kun je gelijk beginnen met inkopen! Jouw bestelling wordt binnen 2 – 4 werkdagen verzonden. Je krijgt een factuur per e-mail toegestuurd.

 

vraag een inkoopaccount aan

Vul onderstaand formulier in om een account aan te maken. Deze beoordelen we zo snel mogelijk! Je krijgt bericht per e-mail als je account is goedgekeurd.

1. Bedrijfsgegevens

 

Contactpersoon

 

Factuur- en verzendadres

Hier kun je het factuuradres invullen. Is het verzendadres anders dan het factuuradres? Dan kun je dit later in jouw account of tijdens het afrekenen aangeven!

 (optioneel)

Door op 'Registreer' te klikken, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring

Inloggen Wachtwoord vergeten

Graag wat meer weten over SUS Design? Leuk! Je leest hier meer over wie wij zijn!

FAQ

Wij verzenden je bestelling binnen 2-4 werkdagen. Mocht er onverhoopt een product niet op voorraad zijn, dan wordt je hiervan op de hoogte gesteld.

Nee hoor! Die hebben wij niet. Wel profiteer je van meer korting en/of gratis verzendkosten als je meer producten afneemt.

Bij de meeste producten niet. Mocht dit wel het geval zijn, dan staat dit bij het product vermeld.

Dit is per product verschillend. Op de meeste producten heb je 40 tot 50% marge. Ook wel ‘X2’ genoemd. Vind je dit te weinig? Je mag altijd de verkoopprijs van een product omhoog doen om zo meer marge te krijgen. Met uitzondering van de boeken. Die hebben een vaste prijs.

Je kunt producten bij SUS Design inkopen door een account aan te maken. Na goedkeuring van het account, kun je inloggen en jouw bestelling plaatsen.

Dat hebben we zeker! Klik nadat je bent ingelogd hier om naar het orderformulier te gaan.

Speciaal voor onze B2B klanten hebben we een nieuwsbrief! Je kunt je hiervoor aanmelden door je onderin op onze website hier voor in te schrijven. We houden niet van spam. Dit betekent dat je maximaal een keer per maand van ons een nieuwsbrief ontvangt.