Wist je dat ‘SUS’ het Friese woord is voor zus? Dit is ook gelijk een knipoog naar wie wij zijn: drie zussen! Twee van ons wonen in Leeuwarden en één woont in Scharsterbrug. Alle drie dus wonend in het mooie Fryslân!

We worden alle drie ontzettend enthousiast en blij van het zelf ontwerpen, maken en verkopen van onze eigen producten. In 2018 is SUS Design ontstaan: ons eigen merk met onze eigen spullen. Zelf gemaakt, met heel veel liefde en plezier!

Bewaar en koester is een thema die je vaak ziet terugkomen in onze producten, zoals in onze invulboeken, bewaarbundels, bewaarkisten, bewaardoosjes en wenskaartjes. Met deze unieke, zelfgemaakte items kun je mooie en bijzondere momenten bewaren en herbeleven. Wanneer jij wilt! Onze designs kun je omschrijven als eenvoudig, klassiek, lief, natuurlijk. Toegankelijk voor iedereen. 

We zijn ontzettend blij met onze verkooppunten en zijn ontzettend dankbaar dat zij onze producten in hun assortiment hebben opgenomen. Inmiddels hebben we maar liefst 100 verkooppunten in heel Nederland en België. De verkooppunten zijn een hele fijne mix tussen webshops en fysieke winkels.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe verkooppunten! Heb je interesse in ons merk en onze producten? Vraag dan een inkoopaccount aan!

reseller worden

Fokelien

Elisabeth

Gesina